Παροχές

Μπαρ
Το μπαρ του ξενοδοχείου μας είναι ένας χώρος που προσφέρεται για ηρεμία και συζήτηση. Μπορείτε να πιείτε το ρόφημά σας ή να απολαύσετε το ποτό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Θα βρείτε το μπαρ μας στην κύρια είσοδο του ξενοδοχείου.

Εστιατόριο
Απολαύστε και τα τρία γεύματα της ημέρας σε έναν κομψό, άνετο και πολυτελή χώρο. Θρεπτικό πρωινό που ετοιμάζουμε από ντόπια αγνά προϊόντα και δύο λαχταριστά πιάτα για μεσημεριανό και βραδινό. Γευτείτε παραδοσιακές γεύσεις και δοκιμάστε τις διάσημες πίτες του Ζαγορίου. Όλα τα κρέατα στα πιάτα της ώρας είναι διαλεκτά και γευστικότατα, από τα καλύτερα βοσκοτόπια της περιοχής.

Αίθουσα εκδηλώσεων
Η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ντοβρά στα Ζαγοροχώρια είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Οργανώστε τον γάμο, τα βαφτίσια ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση έως και 200 άτομα, εξασφαλίζοντας άψογη εξυπηρέτηση και υψηλή αισθητική σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Πάρκινγκ
Δωρεάν, άνετο, ασφαλτοστρωμένο πάρκινγκ πολύ μεγάλης χωρητικότητας με 2 εξόδους για δική σας διευκόλυνση προς διαφορετικές κατευθύνσεις μία προς το χωριό Ασπράγγελοι και μία προς την κεντρική οδική αρτηρία των Ζαγοροχωρίων.

Ο κήπος μας
Ιδιαίτερα φροντισμένος με πολύ αγάπη μας, χαρίζει πολλές όμορφες στιγμές χαλάρωσης, όλες τις εποχές, πανέμορφοι συνδυασμοί χρωμάτων λουλουδιών και φωτός της μοναδικής ελληνικής φύσης! Όλες τις μυρωδιές που περνούν ανεπαίσθητες και ευαίσθητες με τις μέλισσες να ζουζουνίζουν στην εποχή τους σε ένα ατέρμονο ταξίδι αναγέννησης της φύσης! Αλλά ακόμη και το χειμώνα με τα αειθαλή να δένουν στο γκριζοπράσινο του τοπίου και το κατάλευκο του χιονιού!

Η παιδική χαρά
Μέσα στο πράσινο που τόσο στερούνται τα παιδάκια της πόλης, τραμπάλες, κούνιες και άλλα παιχνίδια αφήνουν τα παιδιά να χαρούν και τους γονείς ξέγνοιαστους να απολαύσουν τον καφέ ή το τσιπουράκι και το μεζέ τους στην αυλή του ξενοδοχείου, περιορισμένη από τοιχίο η παιδική χαρά έτσι ώστε να μην μπορούν να αποδράσουν από τα μάτια των γονιών οι μικροί μπόμπιρες αλλά και να αφεθούν ελεύθεροι να χαρούν την εκδρομή!